Balmazújváros környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő

  • Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő, Balmazújváros

  • Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő, Balmazújváros (2.kép)

Elérhetőségi adatok
Balmazújváros, 4060., Kastélykert utca 1-3.
Fedett részleg: 06 52 821 400; Strand részleg: 06
Web: http://www.kamillafurdo.hu/fooldal.html

A Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő Balmazújváros szívében, a városközpontban foglal helyet, az impozáns Semsey Kastély árnyékában. Fürdőnk 1951 óta üzemel és azóta várja az ide látogató gyógyulni, kikapcsolódni vágyó vendégeit. Fedett fürdőrészleggel, komplett gyógyászati- wellness szolgáltatásokkal, szauna faluval igyekszünk minden igényt kielégítő maradandó élményt biztosítani a fürdő szerelmeseinek.

Egyedülálló szauna falunk a szauna szerelmeseinek Mekkája. Igazán exkluzív környezettel, megszámlálhatatlan izgalmas felöntéssel gondoskodunk az izzasztó élményekről. Hortobágyi bioszauna, tüzes szauna, infraszauna, gőzkabin, sókamra, de az igazi kuriózum a több száz éves finn ezüstfenyőkből épített KELO szauna. Képzett szauna mestereink lesik vendégeink kívánságait.

Az 1100 méter mélyről feltörő minősített gyógyvíz elsősorban a reumás panaszok, kopások, mozgásszervi megbetegedések és ízületi megbetegedések enyhítésére javasolt. A gyógyvíz bársonyos kényeztetésén kívül számos speciális gyógykezelés is a regenerálódni, gyógyulni vágyók rendelkezésére áll. Gyógyászati szolgáltatásaink a társadalombiztosítás által is támogatottak. Gyógyászati kezeléseinket kúraszerűen is igénybe tudják venni.

Mikor? Nyitva tartás: 9:00 - 20:00, Medencezárás: 19:45

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben